15 all denim outfits

15 all denim outfits


Food. Water. Denim. Let’s get back to the essentials. Denim of jeans, iedereen heeft het wel in de kast liggen. Makkelijk, sportief en het staat iedereen. Maar het kan spannender dan een basic spijkerbroek en een shirt erbij zoeken. Al eens gehoord van de Canadian Tuxedo? Of de double denim? Het combineren van spijker op spijker vind ik zelf heel leuk. Speels, gedurfd en toch stoer. Na 15 black on black outfits heb ik 15 all denim outfits voor je op een rij gezet.

Eerst een beetje geschiedenis; in 1847 maakte Levi Strauss stevige broeken van zeildoek voor de goudzoekers in Californië. Deze broeken waren steviger dan de toen gebruikelijke broeken. Toen Strauss door zijn voorraad zeildoek heen was, stapte hij over op een sterke katoensoort: denim. De broekzakken scheurden alleen vaak uit, in 1872 kwam Jacob Davis met een oplossing hiervoor: klinknagels. Op deze manier werden de hoeken van de broekzakken verstevigd. De spijkerbroek was geboren!

Denim is a love that never fades. Denim, verkrijgbaar in elk kledingstuk en wordt eigenlijk alleen maar mooier door het dragen. Verschillende kleuren, verschillende wassingen, verschillende kledingstukken en combineren maar! Ik vind de combinatie van Lizzy v.d. Ligt op de eerst foto echt heel cool! Zelf ga ik voor een jeans en een denim blouse in verschillende wassingen zoals op de tweede foto. Welke all denim outfit is jouw stijl? En durf jij het aan?

X Renée

15 all denim outfits 15 all denim outfits 15 all denim outfits
bron: lizzyvdligt + fashion.cosmopolitan + gerrardfashion

15 all denim outfits 15 all denim outfits 15 all denim outfits
bron: pinterest + aelida + brit

15 all denim outfits 15 all denim outfits 15 all denim outfits
bron: smknguns + lefashion + lisasaysgah

15 all denim outfits 15 all denim outfits 15 all denim outfits
bron: thejeansblog + pinterest + aureostule

15 all denim outfits 15 all denim outfits 15 all denim outfits
bron: pinterest + alldenimstyle + findtheframe

Renee Buys

Ik ben Renee, theatermaker, theaterdocent, schrijver, verslaafd aan koffie, wereldreiziger,
modeliefhebber, chaotisch, vaste klant bij de kringloop. Ik woon in de binnenstad van Zwolle.

Latest posts by Renee Buys (see all)

+ Reageer als eerste

plaats reactie