15 Quarter life poetry illustraties waar je blij van wordt

15 Quarter life poetry illustraties waar je blij van wordt


Op sommige dagen weet ik het allemaal even niet meer. Dan weet ik niet meer wat ik wil met mezelf, met mijn werk, met mijn leven, met alles eigenlijk. De bekende quarter life crisis. Op dat soort dagen zoek ik naar dingen waar ik blij van word, waar ik om moet lachen. In deze zoektocht heb ik Quarter Life Poetry van Samantha Jayne gevonden. En hoewel ik zelf al over mijn quarter heen ben, zijn deze illustraties nog steeds erg herkenbaar en grappig! Quarter life poetry gaat over de zoektocht, strubbelingen, verwachtingen, frustraties en onzekerheden in deze (quarter) fase van het leven. Samantha Jayne probeert door mini-gedichtjes met bijpassende illustraties haar eigen dagelijkse leven iets lichter te maken en andere te inspireren. Door haar poetry voelt ze zich wat minder alleen en ik ook! Vorige keer heb ik 15 Dallas Clayton illustraties waar je blij van wordt voor je op een rij gezet. Hier 15 Quarter Life Poetry illustraties waar je blij van wordt!

Je kan Quarter life Poetry volgen op Tumblr, Instagram, Twitter en op de site. Zelf vind ik de cactus heel grappig en het meest herkenbaar, welke is voor jou herkenbaar?

X Renée

15 Quarter life Poetry illustraties waar je blij van wordt 15 Quarter life Poetry illustraties waar je blij van wordt 15 Quarter life Poetry illustraties waar je blij van wordt

 

15 Quarter life Poetry illustraties waar je blij van wordt 15 Quarter life Poetry illustraties waar je blij van wordt 15 Quarter life Poetry illustraties waar je blij van wordt

 

15 Quarter life Poetry illustraties waar je blij van wordt 15 Quarter life Poetry illustraties waar je blij van wordt 15 Quarter life Poetry illustraties waar je blij van wordt

 

15 Quarter life Poetry illustraties waar je blij van wordt 15 Quarter life Poetry illustraties waar je blij van wordt 15 Quarter life Poetry illustraties waar je blij van wordt

 

15 Quarter life Poetry illustraties waar je blij van wordt 15 Quarter life Poetry illustraties waar je blij van wordt 15 Quarter life Poetry illustraties waar je blij van wordt

Renee Buys

Ik ben Renee, theatermaker, theaterdocent, schrijver, verslaafd aan koffie, wereldreiziger,
modeliefhebber, chaotisch, vaste klant bij de kringloop. Ik woon in de binnenstad van Zwolle.

Latest posts by Renee Buys (see all)

+ Reageer als eerste

plaats reactie