Compact wonen op 37m2

Compact wonen op 37m2


Wederom een appartement dat laat zien dat je ook op 37m2 een hele mooie en leefbare woning kunt creëren. Wonen in dit appartement is absoluut geen straf (vind ik dan). Het is lekker compact wonen op 37m2. Doordat de woning toch twee verdiepingen heeft, oogt het geheel een stuk ruimer dan je zou verwachten bij 37m2.

Wat ik heel erg mooi vind aan dit appartement zijn de houten balken die overal goed zichtbaar zijn en de baksteenmuur in de slaapkamer. Doordat de tweede verdieping nagenoeg helemaal open is, blijf je goed contact houden met de eerste verdieping. Dit draagt ook zeker bij aan de ruimtelijke uitstraling van dit compacte appartement.

Ook de inrichting van dit appartement spreekt mij heel erg aan. Zo vind ik de zelfgemaakte lamp boven het tafeltje in de woonkamer op foto 4 heel erg leuk. En de draadstoelen op foto 1 en 3 zou ik ook wel willen hebben. En de werkplek op foto 9 gebruik ik als inspiratie voor mijn eigen werkplek (die nog moet komen). Wat vinden jullie van dit appartement? En waar halen jullie je inspiratie uit? Ik ben erg benieuwd.

Oh en als jullie nog meer inspiratie willen halen uit compact wonen, lees dan ook mijn vorige post Compact wonen op 34m2.

Liefs, Marcia

compact wonen compact wonen compact wonen compact wonen compact wonen compact wonen compact wonen compact wonen compact wonencompact wonen compact wonen

 bron: alvhemmakleri.se

 

Volg je Pink Parachute ook al op Bloglovin?

Marcia Stevens

Ik ben Marcia, interieur liefhebber, dagdromer, globetrotter, fashion junkie,
tot over mijn oren verliefd, denk in plaatjes, pietje precies, nieuwsgierig, maak overal lijstjes
van en ben verslaafd aan rommelmarkten en tweedehands spullen. Ik woon in Amsterdam-West,
waar ik in 2015 mijn eerste huis gekocht heb en sinds kort samenwoon met mijn lief.

Latest posts by Marcia Stevens (see all)

+ Reageer als eerste

plaats reactie