Compact wonen op 40m2

Compact wonen op 40m2


Dit is inmiddels het derde appartement uit de reeks Compact wonen. Deze keer laat ik jullie een appartement van 40m2 zien. Als jullie nog meer inspiratie willen, lees dan ook mijn vorige posts uit deze reeks; Compact wonen op 34m2 en Compact wonen op 37m2.

In dit appartement hebben ze goed gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. In één ruimte vind je de keuken, het eetgedeelte en de woonkamer. Een hoop voor slechts één ruimte, maar het oogt niet volgepropt. De keuken en het eetgedeelte zijn slim met elkaar gecombineerd. En doordat ze in de keuken goed gebruik hebben gemaakt van de hoogte van het appartement hebben ze veel opbergruimte.

De anders lose ruimte in de gang hebben ze goed opgevuld met een werkplek. Vanaf hier sta je wel nog steeds in contact met de keuken en woonkamer. Gezellig als je hier met z’n tweeën woont.

Ik ben echt helemaal verliefd op de houten visgraat vloer, de ronde baksteen muur en de heerlijk ogende bank (wat een gave kleur ook!). En jullie? Zien jullie trouwens slimme oplossingen in dit appartement die je zelf ook kunt toepassen? Ik ben erg benieuwd!

Liefs, Marcia

Compact wonen op 40m2 Compact wonen op 40m2 Compact wonen op 40m2 Compact wonen op 40m2 Compact wonen op 40m2 Compact wonen op 40m2 Compact wonen op 40m2 Compact wonen op 40m2 Compact wonen op 40m2 Compact wonen op 40m2 Compact wonen op 40m2 Compact wonen op 40m2

 

bron: alvhemmakleri.se

 

Volg je Pink Parachute ook al op Bloglovin?

Marcia Stevens

Ik ben Marcia, interieur liefhebber, dagdromer, globetrotter, fashion junkie,
tot over mijn oren verliefd, denk in plaatjes, pietje precies, nieuwsgierig, maak overal lijstjes
van en ben verslaafd aan rommelmarkten en tweedehands spullen. Ik woon in Amsterdam-West,
waar ik in 2015 mijn eerste huis gekocht heb en sinds kort samenwoon met mijn lief.

Latest posts by Marcia Stevens (see all)

+ Reageer als eerste

plaats reactie