DIY Beer van tape

DIY Beer van tape


Soms wil ik gewoon iets nieuws of iets anders aan de muur, maar verven is gelijk zo permanent en gaten in de muren is ook niet altijd ideaal. Dus heb ik gezocht naar een andere oplossing; tape! Ook fijn voor de twijfelaars onder ons of de mensen die snel iets zat zijn. Niet leuk meer? Geen enkel probleem, dan haal je het er gewoon weer af, net zo makkelijk! Geen gaatjes stoppen, plamuren of drie lagen oververven, gewoon rustig lostrekken en klaar is kees! (of in dit geval beer 😉 ).

Tape is in elke kleur verkrijgbaar, ik heb zelf gekozen voor bruin papieren tape. Het tape heeft een mooie neutrale kleur en is een natuurlijk product. Dit past prima bij de rest van mijn inrichting. Qua vorm kan je ook alle kanten op, je kan bijvoorbeeld kiezen voor iets abstracts of een figuur. Ik ben voor deze stoere bruine DIY Beer van tape gegaan.

Ik vind het ook altijd leuk om met de feestdagen iets tijdelijks op de muur te plakken. Zoals een kerstboom met Kerst, een pakjesboot met Sinterklaas, of een hart met Valentijn. Ideeën genoeg, ook leuk voor op een kinderkamer trouwens!

Veel plak-plezier!

x Renée

DIY Beer van tape

Benodigdheden:

DIY Beer van tape

Hierboven zie je hoe ik mijn DIY tape-beer heb opgebouwd. Ik ben zelf niet zo van het precieze en het opmeten maar meer van het proberen. Wees vooral niet bang om het verkeerd te doen, dat is het mooie aan tape; het is er zo weer af.

 

 

Renee Buys

Ik ben Renee, theatermaker, theaterdocent, schrijver, verslaafd aan koffie, wereldreiziger,
modeliefhebber, chaotisch, vaste klant bij de kringloop. Ik woon in de binnenstad van Zwolle.

Latest posts by Renee Buys (see all)

+ Reageer als eerste

plaats reactie