DIY Kerstcadeaus inpakken

DIY Kerstcadeaus inpakken


Nog zeven nachtjes slapen en dan is het Kerstmis. De tijd van gezelligheid, lekker eten, familie/vrienden en natuurlijk cadeaus. Het liefst zo mooi mogelijk ingepakt en uitgestald onder de kerstboom. Althans ik vind het altijd heel leuk om mijn cadeaus zo mooi mogelijk in te pakken. Ik kan vaak uren zoeken naar inspiratiebeelden om mijn cadeaus ook dit jaar weer zo mooi mogelijk in te pakken. En als ik dan besloten heb hoe ik mijn cadeaus dit jaar ga inpakken maak ik daar ook echt een momentje van. Ik stal alle benodigdheden uit op tafel, zet een lekker kopje kerstthee, slinger een kerstplaylist aan en steek een paar kaarsjes aan voor de gezelligheid. En dan lekker DIY kerstcadeaus inpakken!

Het minst leuke aan cadeaus vind ik toch wel het kopen ervan. Ik begin daarom altijd op tijd met het verzamelen van de verlanglijstjes en het plannen van de inkopen doen. Niks is zo vervelend als op het allerlaatste moment tijdens die mega drukke (extra) koopavonden in overvolle winkels te zoeken naar dat ene (vaak uitverkochte) cadeau. Het scheelt mij altijd een hoop cadeaustress.

Voor dit jaar ben ik al helemaal klaar. Alle cadeaus zijn ingeslagen en liggen netjes ingepakt onder de kerstboom. Graag help ik degene die nog niet helemaal klaar zijn voor dit jaar een handje. Het is namelijk nog maar een week tot het kerst is. Omdat ik je niet kan helpen met het inkopen, help ik je graag een beetje bij het inpakken. Hieronder kun je een aantal inspiratiebeelden vinden van creatief ingepakte kerstcadeaus.

Online heb ik ook inpakpapier gevonden wat je gratis kunt downloaden. Zo is er papier met rendieren, kerstbomensterretjes, Happy Holidays zwart en Happy Holidays wit. Ook kun je online veel naamkaartjes vinden die je kunt downloaden. Zoals deze gift tags in het zwart met witte tekstwit met zwarte tekst, wit met rode tekst en nog een andere in het wit met zwarte tekst. Of kies voor de kaartjes met leuke tekeningen zoals deze zwarte of deze witte kaartjes.

Hopelijk heb je wat aan deze ideeën en tips en scheelt het ook in de eventuele cadeaustress. Heel veel plezier met het geven van de cadeaus, want dat is het aller aller leukste aan cadeaus!

Liefs, Marcia

Gift wrapping XVIII Gift wrapping II
bron: remainsimple.us + Pinterest

Gift wrapping XI Gift wrapping III
bron: Pinterest + Pinterest

Gift wrapping I Gift wrapping V
bron: creaturecomfortsblog.com + projectwedding.com

Gift wrapping XIV Gift wrapping XVII
bron: goforthcreative.com + alivingdiary.co.uk

Gift wrapping XIII Gift wrapping XII
bron: localmilkblog.com + madebymary.se

Marcia Stevens

Ik ben Marcia, interieur liefhebber, dagdromer, globetrotter, fashion junkie,
tot over mijn oren verliefd, denk in plaatjes, pietje precies, nieuwsgierig, maak overal lijstjes
van en ben verslaafd aan rommelmarkten en tweedehands spullen. Ik woon in Amsterdam-West,
waar ik in 2015 mijn eerste huis gekocht heb en sinds kort samenwoon met mijn lief.

Latest posts by Marcia Stevens (see all)

+ Reageer als eerste

plaats reactie