DIY Thanksgiving tafel versiering

DIY Thanksgiving tafel versiering


Get your fat pants ready, vanavond is het weer Thanksgiving! Thanksgiving is mijn favoriete Amerikaanse feestdag! Toen ik in Amerika woonde vond ik dit de leukste feestdag om te vieren. Het eten, de hele familie bij elkaar, de spelletjes, de gezelligheid, de versierde tafels en nog meer eten. Vooral het dankbaar zijn sprak mij aan. Dankbaar zijn voor wat je hebt, dankbaar zijn voor wie je hebt en dat dan uitspreken. Dat is ook de reden dat ik Thanksgiving ook op mijn 30-dingen-lijst had staan en waarom ik het al twee jaar achter elkaar met vrienden vier. Bij Thanksgiving hoort ook een mooie versierde tafel. Deze DIY Thanksgiving tafel versiering is ontzettend makkelijk en je tafel ziet er meteen fantastisch uit!
Happy Thanksgiving allemaal!

X Renee

DIY Thanksgiving tafel versiering

Benodigdheden:

  • bruin inpakpapier (deze is van de Hema)
  • zwarte marker

DIY Thanksgiving tafel versiering
Gebruik de hele rol pakpapier als tafelkleed of tafelloper. Dek de tafel, zo weet je precies waar je tekeningen moeten komen. Maak de tekeningen, doe het vooral niet te netjes. Ik vind het zelf altijd leuk als het een beetje slordig is. Zorg voor een paar pennen of potloden op tafel. Zo kan iedereen tussen de gangen door opschrijven waar hij of zij dankbaar voor is. Dit kan je later (tijdens het toetje bijvoorbeeld) met elkaar delen.

DIY Thanksgiving tafel versiering

 

Volg je Pink Parachute ook al op Bloglovin?

 

Renee Buys

Ik ben Renee, theatermaker, theaterdocent, schrijver, verslaafd aan koffie, wereldreiziger,
modeliefhebber, chaotisch, vaste klant bij de kringloop. Ik woon in de binnenstad van Zwolle.

Latest posts by Renee Buys (see all)

+ Reageer als eerste

plaats reactie