5 van mijn favoriete online woonwinkels

5 van mijn favoriete online woonwinkels


Het leek mij leuk om mijn favoriete online woonwinkels met jullie te delen. Uiteraard heb ik een hele waslijst. Dus laat ik eens met vijf beginnen. De rest bewaar ik voor een volgende keer. Als jullie weer hebben kunnen sparen voor nieuwe aankopen 🙂

Als ik opzoek ben naar een bepaald item struin ik eerst het halve internet af opzoek naar een betere, goedkopere, mooiere of sneller te leveren variant. Als ik zeker weet dat ik de allerbeste optie gevonden heb, bestel ik het pas. Door deze zoektochten kom ik vaak hele leuke (voor mij nieuwe) webshops tegen. En zo creëer ik een oneindige lijst aan favoriete online woonwinkels. Ach je kunt er nooit genoeg hebben (vind ik).

Binnenkort deel ik weer vijf van mijn favoriete online woonwinkels met jullie. Voor nu heel veel (online) shop plezier!

X Marcia

 

1. Westwing

Eén van mijn nieuwste verslavingen is Westwing. Ik ken het al een tijd maar had er tot voor kort nog niks besteld. Weet dat als je eenmaal begint, je niet meer kunt stoppen. De producten worden met behoorlijk hoge kortingen aangeboden (tot 70%!). Dagelijks ontvang ik een e-mail met de nieuwste campagnes. Van zowel bekende merken en ontwerpers als nieuwe ontdekkingen. Als je iets leuks ziet moet je er snel bij zijn, ze hebben namelijk een beperkt aantal én de campagnes lopen tot een bepaalde datum. Dus let goed op! Het zou jammer zijn als je er net naast vist.

2. Deens.nl

Deens is een goed voorbeeld van een webshop die ik bij toeval ben tegengekomen. Tijdens één van mijn zoektochten naar de beste deal. Deze webshop is door twee vriendinnen met een voorliefde voor woonaccessoires opgezet. Ze bieden een uitgebreide collectie producten aan waarvan de ‘roots’ in Denemarken liggen. En laat ik nou heel erg van de Scandinavische stijl houden. De collectie wisselt geregeld, een regelmatig bezoek aan deze webshop is dan ook zeker een must. Pas wel op; de kans is klein dat je je winkelmandje leeg houdt.

3. Karwei

Bij Karwei denk je waarschijnlijk meteen aan het kopen van verfbenodigdheden, gereedschap en bouwmaterialen. Uiteraard verkopen ze dat hier, het is tenslotte een bouwmarkt. Maar daarnaast verkopen ze ook een groot aantal meubelen en accessoires. En dat vaak tegen een hele goede prijs. Het is zeker de moeite waard om af en toe eens in de webshop te kijken. Je zult je verbazen over de leuke producten die ze aanbieden. Zo kwam ik hier laatst een hele leuke lamp tegen. Of wat dachten jullie van deze flesjes?

4. Made

Made ben ik een keer tegen gekomen op Instagram. De foto’s op hun account spraken mij erg aan waardoor ik best nieuwsgierig werd. De missie van Made is: “originele design meubels aanbieden van hoge kwaliteit en voor eerlijke prijzen”. Doordat ze in direct contact staan met de ontwerpers en fabrikanten, zonder tussenpersonen, kunnen ze flink besparen op productiekosten en dus verkoopprijzen. Ze hebben vaak unieke en eigenzinnige producten, die je weinig op andere plekken tegenkomt. Dus als je een bijzonder item aan je interieur wilt toevoegen, is deze webshop zeker een aanrader.

5. H&M Home

En last but zeker not least is H&M Home. Volgens mij zijn er maar weinig mensen die niet weten dat H&M ook een Home afdeling heeft (behalve vriendlief die kwam er van het weekend achter:)). H&M Home kan absoluut niet in dit lijstje met favorieten ontbreken. Over het algemeen zijn de producten betaalbaar en van prima kwaliteit (voor die prijzen). Ze hebben ook een heel breed assortiment waardoor er voor ieder wat wils is. Ik weet dat dit om online woonwinkels gaat, maar als je in Amsterdam bent moet je zeker even naar de nieuwste H&M gaan (Kalverstraat 181-183). Hier hebben ze een hele verdieping met Home. Daar ben ik dan ook vaak te vinden 🙂

 

Ik ben benieuwd naar jullie aankopen. Het lijkt mij leuk leuk als je deze deelt op social media. Gebruik dan de #pinkparachute of tag ons (@pinkparachute) in jouw bericht.

Volg je Pink Parachute ook al op Bloglovin?

bron foto: Pinterest

Marcia Stevens

Ik ben Marcia, interieur liefhebber, dagdromer, globetrotter, fashion junkie,
tot over mijn oren verliefd, denk in plaatjes, pietje precies, nieuwsgierig, maak overal lijstjes
van en ben verslaafd aan rommelmarkten en tweedehands spullen. Ik woon in Amsterdam-West,
waar ik in 2015 mijn eerste huis gekocht heb en sinds kort samenwoon met mijn lief.

Latest posts by Marcia Stevens (see all)

+ Reageer als eerste

plaats reactie