Super gezond love-choc toetje voor je valentijn!

Super gezond love-choc toetje voor je valentijn!


Het is bijna Valentijnsdag, een mooie gelegenheid om extra uit te pakken voor je liefje. Valentijnsdag zonder chocolade is als Oud & Nieuw zonder champagne, toch?! Dus hieronder een makkelijk recept voor een goddelijk romige chocolademousse die je binnen tien minuten klaar hebt. Een extra voordeel bij dit recept is dat je je achteraf geen zorgen hoeft te maken dat je een ton aan calorieën naar binnen hebt gewerkt. Want in plaats van room zit er avocado in. Eet smakelijk en veel plezier bij het maken!


VOOR 2 PERSONEN (10 min.)
1 rijpe avocado
(ontpit en zonder schil)
15 g cacao
2 el honing
1 tl vanille-extract
2 el soyamelk

topping
pitjes van een halve granaatappel
(aardbeien of frambozen kunnen ook)

benodigdheden
blender en pollepel

Super gezond love-choc toetje voor je valentijn!

Doe alle ingrediënten in een blender en pureer het tot een gladde massa. Schep de mousse in een schaaltje. Snijd de granaatappel door midden. Pak een pollepel en sla op de achterkant van de granaatappel tot alle pitjes eruit zijn. Doe de pitjes op de chocolademousse en genieten maar!

Foto: studiowaardenburg

Joost

Hallo ik ben Joost, grafisch ontwerper, fotograaf en docent. Ik hou van reizen, sporten, uit eten gaan en van koken. Het liefst kook ik voor veel vrienden en familie, om daarna lekker te tafelen tot diep in de nacht.

+ Reageer als eerste

plaats reactie